Vabimo Vas v Bar Hangar na športnem letališču v Skokah

Okt 12th, 2012 | By | Category: Letalstvo

Letalski bar – Bar Hangar (Bufa) – Skoke

Vabimo Vas v idilično ozračje Bar-a Hangar, ki se nahaja na športnem letališču v Skokah (Maribor).

Je prostor, kjer boste v naravi in svežem zraku spili kavico, sok ali kakšno drugo pijačo po zelo ugodnih cenah. Prostor je primeren tudi za oddih z otroki; igrala, ogled avionov, padalcev, …

 Streženo odlično kavo blagovne znamke Illy, imamo bogato izbiro čajev brezalkoholnih ter alkoholnih pijač.
Svojim gostom nudimo tudi zelo zanimivo in neobičajno ponudbo alkoholnih koktajlov,  sladoledov, najde pa se tudi nekaj dobrot za prigriznit, saj naši gostje zelo radi pri nas preživljajo dolge popoldneve  na soncu in v objemu narave.

Možno je tudi igranje Pikada

Nahajamo se v točki, ki je primerna tudi za sprehode, športne aktivnosti, igre z otroci ter uživanje z vašimi hišnimi ljubljenčki.

Naši obiskovalci zelo radi prihajajo spremljat letalske in padalske aktivnosti in si  ogledujejo športna, jadralna in ultralahka letala (v Hangarju imamo letali Pipistrel Virus, s tem letalom se je Matevž Lenarčič že tretjič uspečno vrnil s poti okoli sveta).

Ponujamo vam tudi nakup kart za panoramske polete  v sodelovanju z Letalskim Centrom Maribor.
V sklopu Bar Hangar-ja organiziramo tudi oglede potniškega letala McDonnell Douglas DC-9, ki je posebna zanimivost na športnem letališču, možno se je vsesti v pilotsko kabino, si letalo in se slikati za pilotskimi komandami.

Piknik prostor!

Za posebne priložnosti je možno najeti  tudi opremljen in urejen piknik prostor, ki se nahaja neposredno v gozdu ob baru.

Leave a Comment