Vabilo na seminar za uporabnike slovenskega zračnega prostora / dodano gradivo

Apr 6th, 2018 | By | Category: Jadralno letalstvo, Letalstvo, Motorno Letenje, Ultralahko letalstvo

Spoštovani,

Kontrola zračnega prometa Slovenije, d. o. o. z namenom ozaveščanja uporabnikov zračnega prostora in predstavitve novosti, organizira brezplačen seminar, ki bo potekal v soboto,

  1. maja 2018, ob 9. uri v prostorih poslovne stavbe Kontrole zračnega prometa Slovenije, d. o. o., Zgornji Brnik 130n, 4210 Brnik – aerodrom.

Seminar je namenjen vsem uporabnikom slovenskega zračnega prostora in storitev KZPS. Na seminarju, ki bo trajal predvideno 3 ure, bodo strokovnjaki s področja letalskih informacij, kontrole zračnega prometa in nadzorno tehničnega centra predstavili naslednje vsebine:

  1. Predstavitev sistema GraTIS
  2. Oddaja načrtov poleta
  3. Uporaba letalskih informacij – NOTAM in AIP.

Za udeležbo na seminarju, prosimo izpolnite elektronsko prijavnico, ki se nahaja na povezavi: https://www.sloveniacontrol.si/informacije/prijavnica-seminar-maj-2018. Rok za prijavo je 10. 5. 2018. Število mest je omejeno, v primeru večjega interesa, pa bo razpisan dodaten termin. Več informacij dobite na številki 031 668 357 (Igor Čučnik).

Lep pozdrav,

Gregor Ambrož.

 


 

Pozdravljeni, gradivo iz seminarja se nahaja tukaj – https://www.sloveniacontrol.si/informacije/seminar-za-uporabnike-2018

 

Tags: , , ,

Leave a Comment