Športni vikend Maribora 2016 in poceni letenje

Maj 4th, 2016 | By | Category: Jadralno letalstvo, Letalstvo, Motorno Letenje, Ultralahko letalstvo

Pozdravljeni,

tudi letos bodo v okviru Športnega vikenda Maribor, na območju Letalskega Centra Maribor potekale promocijske aktivnosti letalskega centra. Letalski Center Maribor se predstavi, predstavi svojo celotno floto letal, možno se bo informirati glede šolanj za jadralne, ultralahke in motorne pilote.

Kot vsako leto se bo cel dan letelo, možno se bo peljati skoraj z vsemi letali po zelo ugodnih promocijskih cenah. To je dan, ko se lahko tudi vi peljete z letalom in so to po zelo zelo zelo dostopni ceni privoščite.

KDAJ ? 4. junij ob 10:00 do 5. junij ob 18:00

sportni_vikend_maribor_2016

Nekaj namigov, kaj lahko počnete:

Možnost imate poleteti nad Mariborom in okolico ali pa sprostite hormon adrenalina z acro zono (z jadralnim letalom), lahko si ogledate potniško letalo DC-9, v njem sedite v pilotski kabini, kjer vam bodo naši bodoči poklicni piloti podali vse informacije o letalu ter o poklicu pilota.

Cenik in ostale informacije:

Za vse , ki bi radi poleteli z različnimi letali vam bo to omogočeno, v času prireditve bomo intenzivno izvajali vse vreste poletov po zares ugodnih cenah.

Panoramski let z motornim letalom 15 min : 25 eur
Panoramski let z jadralnim letalom 10 min: 25 eur
Acro zona z jadralnim letalom 60 eur

Vstop na prizorišče in na območje letalskega centra maribor je brezplačen. Ogledate si lahko različna letala, ultralahka, motorna, jadralna.  Prav tako je brezplačen ogled potniškega letala DC-9


Vabljeni med ptice, verjemite, ne bo vam žal.

Tags: ,

Leave a Comment