Obvestilo – Aviofun prevzel v upravljanje celotno letališče Slovenj Gradec (LJSG)

Mar 10th, 2013 | By | Category: Letalstvo

ljsg_letalska_sola_letalski_center_maribor

Obveščamo vse pilote o novosti na letališču Slovenj Gradec (LJSG)

Z  dnem, 01.03.2013 je  celotno letališče Slovenj Gradec (LJSG) v upravljanje prevzelo podjetje Aviofun d.o.o.Vsi uporabniki letališča lahko pričakujte postopne  in korenite spremembe pri načinu obratovanja in pravil letališča LJSG.

Vsem stalnim uporabnikom letališča bo kmalu na vpogled nov hišni red letališča.  Za podrobnejše informacije kontaktirajte podjetje Aviofun d.o.o. na email naslov: info@aviofun.com

Pojasnilo: Upravljanje in vzdrževanje letališča zahteva določene stroške, bodo s pričetjem obratovanja  letališča, to je 01.04.2013, pričeli  z zaračunavanjem pristajalnih taks. (trenutno je letališče z NOTAM zaprto zaradi snežnih razmer.) Od vsakega uporabnika letališča Slovenj Gradec pričakujejo, da bo ne glede na število Touch and Go, pristal in prišel poravnati 1 pristanek, katerega znesek je minimalen. Z potrdilom o plačani pristajalni taksi, vas bodo v letalskem baru pogostili z brezplačno kavo.

Cenik se nahaja tukaj v PDF obliki: Cenik_obratovanja_ljsg_2013

pdf

S posameznimi letalskimi  organizacijami, ki izvajajo šolanja pilotov so možni individualni dogovori za mesečna plačila uporabe letališča Slovenj Gradec (LJSG).

 

 

Tags: , , , ,

Leave a Comment