Mednarodni Fly-in dogodek 2015 – Šentvid pri Stični

Maj 5th, 2015 | By | Category: Motorno Letenje, Ultralahko letalstvo

Pozdravljeni letalci in strastni ljubitelji letenja!

flyin_2015

V letalskem klubu Šentvid pri Stični konec junija organiziramo mednarodni Fly-in dogodek. Dogodek je v prvi vrsti namenjen pilotom motornih ter ultralahkih letal, zmajarjem, jadralnim pilotom, motornim padalcem in balonarjem, pa tudi ostalim navdušencem, ki nas tako ali drugače združuje ljubezen do letenja.

V želji po uspešni organizaciji dogodka vas prisrčno vabimo, da se nam pridružite s svojo udeležbo. Le z množičnim skupnim nastopom bomo dokazali, da je v Sloveniji letalstvo še vedno močno, da se znamo zabavati, izmenjavati svoje izkušnje in se tudi kaj novega naučiti. Bistvo dogodka je torej druženje in izvajanje aktivnosti, ki nas povezujejo. Potrudili se bomo, da bomo vsem udeležencem zagotovili nepozaben vikend, vaša naloga je le, da zagotovo pridete! Vljudno vabljeni skupinski prihodi z družinami, prijatelji, klubi, letalskimi šolami, agencijami,…Več vas bo, bolj bo zabavno!

V prilogi vam pošiljamo kratko brošuro s predstavitvijo koncepta dogodka. Vljudno vas naprošamo, da brošuro in besedo o dogodku posredujete vašim letalskim kolegom, članom in znancem v povezanih letalskih združbah. V kolikor imate poznanstva v klubih okoliških držav, je seda pravi čas, da jih povabite! Lahko vam zagotovimo tudi brošure v angleškem jeziku (elektronska oblika, tisk).

Brošure v tiskani obliki bodo na voljo na vseh večjih Slovenskih letališčih.

Za lažjo organizacijo aktivnosti dogodka prosimo za predhodno registracijo prihodov letal na spletni strani kluba. Z registracijo si zagotovite tudi 100% udeležbo na zabavnih tekmovanjih z lastnim letalom (pristajanje na točko, engine failure imitation,…).

Datum dogodka: 26. – 28.6 2015

Lokacija: Letališče Šentvid pri Stični

Registracija na dogodek: www.lk-sentvid.com

V kolikor bi vas zanimala možnost sodelovanja na dogodku (predstavitev vaše dejavnosti, testni panoramski leti, prodaja storitev ali produktov, ipd.) ali pa imate idejo za izvedbo aktivnosti, nas kontaktirajte na info@lk-sentvid.com

Tags: , ,

Leave a Comment