Letalski Sejem – AERO Friedrichshafen 2012

Apr 5th, 2012 | By | Category: Letalstvo

 

 

 

 

 

Od 18. do 21. aprila  bo zopet   v Nemčiji, v mestu  Friedrichshafn,  potekal največji letalski sejem v Evropi.

Na največjem sejmu v evropi vedno sodeluje več kot petsto razstavljavcev iz več kot 41 držav na 81.000 kvadratnih metrih. Predstavljeni so največji dosežki na področju generalnega letalstva, splošnega letalstva in ultralahkega letalstva.
Na sejmu se predstavljajo izdelki, tehnologije in storitve s področja letalske industrije: poslovna in korporativna zračna plovila, zasebna zračna plovila, lahka zračna plovila, jadralna letala, oprema za zračne športe, zračne ladje, baloni, rabljena zračna plovila, modelarstvo, pogonski sistemi, komponente in materiali, avionika in sistemi ter oprema za kabine, goriva in maziva, letalska oprema, vzdrževanje, popravila, oprema za vleko, oprema in storitve za letališča, izobraževanje…

Uradna stran: http://www.aero-expo.com

Sejem je oddaljen cca. 650km iz Maribora.

OGLED SEJMA – LAST MINUTE PRIJAVE ZA AVTOBUS!!!

V LC Maribor planiramo skupinski obisk sejma z minibusom za 20 oseb.

Trenutno imamo prijavljenih 10 LCM članov!

Čas odhoda je  v noči iz 19. na 20. april izpred Letalskega Centra Maribor, ogled sejma v petek 20. april in zvečer vrnitev proti Sloveniji (prihod v Slovenijo v zgodnjih jutranjih urah). Ogled sejma je  v petek zato, ker se v soboto sejem že zaključuje in je bil zadnji dan vedno neprimeren, ker raztavljalci že pospravljajo.
Vsi, ki se želite prijaviti na omenjeni avtobus in želite obiskati sejem v dobri družbi, se prijavite najkasneje do torka 17.4.2012.

Cena prevoza bo znašala 65 – 70 € na osebo!

V kolikor bi se nam radi pridružili nas kontaktirajte na info@letalska-sola.si  ali 041-506-812

AVTOBUS BO ORGANIZIRAN SAMO V PRIMERU, DA ZBEREMO še 10 prijav.

Leave a Comment