Domen Grauf in Vojko Fattori na svetovno prvenstvo ULN – ODPOVEDANO!

Jun 8th, 2016 | By | Category: Letalstvo

NASTOP ODPOVEDAN

Spostovani sponzorji, donatorji in prijatelji!

Vsaka udelezba na velikih tekmovanjih je povezana z dolocenimi financnimi sredstvi, udelezba na svetovnem prvenstvu v tekmovanju z ultralahkimi napravami WMPC2016 ni nobena izjema. Zaradi pomanjkanja financnih sredstev, kljub vasi podpori, sem se odlocil, da se prvenstva ne bom udelezil.

Hvala vsem, ki ste mi izkazali zaupanje in me z donacijo ali sponzorstvom podprli.

Vsem, ki ste me podprli, bom sredstva vrnil na TRR najkasneje do 15.8.2016.

Lep pozdrav,
Domen Grauf

p.s.: dopis v zahvalo za sredstva, so jih nakazali sponzorji/donatorji za udeležbo na svetovnem prvenstvu. Sredstva so bila v celoti vrnjena nazaj.

pdf ikonca

 

ULN –  Svetovno prvenstvo 2016

Domen Grauf in Vojko Fattori (člana letalskega kluba Aerovizija) bosta 20. – 27. avgusta 2016 zastopala Slovenijo v Angliji na 15. svetovnem prvenstvu v tekmovanju z ultralahkimi letali

Letela bosta z ultralahkim letalom Fly Synthesis – Storch

Lansko leto sta na državnem prvenstvu v tekmovanju z ultralahkimi letali dosegela 2. mesto in s tem dobila priložnost za nastop na svetovnem prvenstvu, ki bo letos potekalo na letališču Popham v Angliji blizu Londona.

Prošnja po donaciji!

Nastop na svetovnem prvenstvu je v veliki meri povezan z visokimi stroški, zato se s prošnjo za donacijo obračata na vse ULN pilote, ljubitelje letalstva, podpornike.

Donacije zbirata na Letalski klub Aerovizija TRR: SI56 0600 0010 1168 389, (Banka “Celje” po novem Abanka d.d.).

Za vsak € se iz srca zahvaljujeta.

FAI_world_microlight_Championship_domen_grauf_1 FAI_world_microlight_Championship_domen_fattori_2 FAI_world_microlight_Championship_domen_grauf_3 FAI_world_microlight_Championship_zbiranje_sredstev

Leave a Comment